Balatonszepezd

Kikapcsolódás, fürdőzés és horgászat festői környezetben, a Balaton északi partján, közvetlen vízparton önálló ház kiadó


Nyaralás a családdal? Kikapcsolódás, fürdőzés és horgászat?

Mindezt egyben, nálunk, a Harmónia Villában, Balatonszepezden megtalálhatja!

Festői környezetben, a Balaton északi partján, Balatonszepezden, közvetlen a vízparton helyezkedik el kiadó házunk.

A ház teljesen önállóan áll vendégeink rendelkezésére. A földszinten tágas nappali, tv-vel, teljesen felszerelt konyha, fürdő, külön wc és kamra található. A nappaliból egy kb 25m2-es külső, fedett terasszal folytatódik a tér. Innen csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. Egy kellemes estén borozgatva nézni a víz lágy hullámait, nos, ez itt tökéletes pihenést nyújt.

Az emeleten helyezkednek el a hálószobák ( 2 illetve 3 ágyas). Mosdó és wc található még ezen a szinten, illetve az egyik szobához erkély kapcsolódik.
A kiadó ház 4- 5 fő részére nyújt kényelmes szállást.

A kert ideális méretű, a Balaton csupán kb 20m-re van a háztól. Így akár a fürdés, akár a horgászat igen könnyen megoldható. Bográcsozó, kinti pergola, nyugágyak teszik kellemessé a pihenést. A szép udvarban egy 30 éves cseresznyefa oltalmazó koronája alatt hűsölhet.

A kerthez saját stég kapcsolódik, ami hosszan benyúlik a nádfal elé, így kínálva kitűnő horgászlehetőséget a nyílt víz felé. Ez a terület halban gazdag, igazi horgászparadicsom! A stégről benyúló lépcsőről könnyedén úszhatnak, élvezhetik a saját strand előnyeit. A házhoz tartozó csónak külön térítés fejében igénybe vehető.

A ház kora tavasztól késő őszig igénybe vehető, szükség esetén fűtés is megoldható külön térítés ellenében. Így akár az októberi süllőszezonban is élvezhetik a horgászat nyújtotta örömöket, vagy kirándulhatnak a Balaton-felvidék csodálatos tájain.

A szállás előszezonban minimum 6 éjszaka, főszezonban pedig minimum 1 hétre bérelhető. A ház bérleti díja függ az eltöltött napok számától, a vendégek létszámától és az időponttól.

Utolsó szabad időpontunk 2019. szeptember 1-8. között van!

Üdülési csekket és SZÉP kártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni. Háziállat nem hozható!

Wir sprechen auch deutsch!

Várjuk szeretettel villánkba!

Mónika és András

megosztás

Ajánlatkérés

Az alábbi űrlap kitöltésével kérjen ajánlatot, vagy tegye fel kérdését:


ajánlatkérés érdeklődés